Onur Gencer - ATÖ'nün HDP Ä°zmir il binasına yaptığı saldırının faili / 18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, “başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim” demişti.

Bir başka paylaşımında ise gencer'in 35 auj 35 plakalı bir araçta verdiği poz kamuoyunda aracın resmi plaka olduğu yönünde tartışmalara yol açmıştır" ifadelerini kullandı. 18.06.2021 · hdp i̇zmir i̇l başkanlığı binasına girerek deniz poyraz isimli parti çalışanını öldüren saldırgan onur gencer, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 18.06.2021 · i̇zmir'de hdp il binasına yönelik silahlı saldırının ardından gözaltına alınan onur gencer, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 17.06.2021 · hdp saldırganı onur gencer'in profili: Adliye sevk onur gencer katli hdp.

18.06.2021 · onur gencer'in içeriye girmesinin ardından binadan silah sesleri geldi. ATÖ'nün HDP Ä°zmir il binasına yaptığı saldırının faili
ATÖ'nün HDP İzmir il binasına yaptığı saldırının faili from pbs.twimg.com
18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır. 18.06.2021 · onur gencer'in içeriye girmesinin ardından binadan silah sesleri geldi. 18.06.2021 · hdp binasındaki silahlı saldırının faili onur gencer tutuklandı i̇zmir'in konak ilçesindeki hdp i̇l başkanlığı'na giren ve görevli deniz poyraz'ı öldüren onur gencer tutuklandı. Bir başka paylaşımında ise gencer'in 35 auj 35 plakalı bir araçta verdiği poz kamuoyunda aracın resmi plaka olduğu yönünde tartışmalara yol açmıştır" ifadelerini kullandı. 17.06.2021 · hdp i̇zmir il başkanlığına silahla saldıran ve partili deniz poyraz'ı katleden saldırgan onur gencer'ın emniyetteki ilk ifadesinde amacının orada birkaç kişiyi bulmak olduğunu, içeride başka kişiler de olsaydı onlara da ateş açacağını söylediği öğrenildi. 18.06.2021 · i̇zmir'de hdp il binasına yönelik silahlı saldırının ardından gözaltına alınan onur gencer, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 18.06.2021 · onur gencer, who carried out an armed attack against the i̇zmir provincial organization building of the peoples' democratic party (hdp) yesterday (june 17) and shot deniz poyraz to death inside the building, was referred to the courthouse in the morning today. Adliye sevk onur gencer katli hdp.

Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi.

18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve cadde trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. 18.06.2021 · i̇zmir'de hdp il binasına yönelik silahlı saldırının ardından gözaltına alınan onur gencer, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 18.06.2021 · hdp i̇zmir i̇l başkanlığı binasına girerek deniz poyraz isimli parti çalışanını öldüren saldırgan onur gencer, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 17.06.2021 · hdp i̇zmir il başkanlığına silahla saldıran ve partili deniz poyraz'ı katleden saldırgan onur gencer'ın emniyetteki ilk ifadesinde amacının orada birkaç kişiyi bulmak olduğunu, içeride başka kişiler de olsaydı onlara da ateş açacağını söylediği öğrenildi. 18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, "başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim" demişti. 2021 ocak ayında beri saldırı planı yaptığını söyleyen gencer, buraya pkk'lıların geldiğini. Deniz poyraz katledildi haberin devamı. 17.06.2021 · hdp saldırganı onur gencer'in profili: Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi. Bir başka paylaşımında ise gencer'in 35 auj 35 plakalı bir araçta verdiği poz kamuoyunda aracın resmi plaka olduğu yönünde tartışmalara yol açmıştır" ifadelerini kullandı. 18.06.2021 · hdp binasındaki silahlı saldırının faili onur gencer tutuklandı i̇zmir'in konak ilçesindeki hdp i̇l başkanlığı'na giren ve görevli deniz poyraz'ı öldüren onur gencer tutuklandı. Gencer has been arrested by the penal judgeship of peace on duty at the i̇zmir courthouse later in the day.

Hdp i̇zmir il binasına silahlı saldırı: Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi. 18.06.2021 · hdp i̇zmir i̇l başkanlığı binasına girerek deniz poyraz isimli parti çalışanını öldüren saldırgan onur gencer, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. As reported by the state. 18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır.

Başka kişiler de olsaydı onlara da ateş edecektim dediği öğrenilmişti. ATÖ'nün HDP Ä°zmir il binasına yaptığı saldırının faili
ATÖ'nün HDP İzmir il binasına yaptığı saldırının faili from pbs.twimg.com
Adliye sevk onur gencer katli hdp. Hdp i̇zmir il binasına silahlı saldırı: Başka kişiler de olsaydı onlara da ateş edecektim dediği öğrenilmişti. Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi. 18.06.2021 · onur gencer, who carried out an armed attack against the i̇zmir provincial organization building of the peoples' democratic party (hdp) yesterday (june 17) and shot deniz poyraz to death inside the building, was referred to the courthouse in the morning today. 18.06.2021 · hdp binasındaki silahlı saldırının faili onur gencer tutuklandı i̇zmir'in konak ilçesindeki hdp i̇l başkanlığı'na giren ve görevli deniz poyraz'ı öldüren onur gencer tutuklandı. 2021 ocak ayında beri saldırı planı yaptığını söyleyen gencer, buraya pkk'lıların geldiğini. As reported by the state.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve cadde trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı.

Hdp i̇zmir il binasına silahlı saldırı: 2021 ocak ayında beri saldırı planı yaptığını söyleyen gencer, buraya pkk'lıların geldiğini. 18.06.2021 · onur gencer'in içeriye girmesinin ardından binadan silah sesleri geldi. 18.06.2021 · hdp i̇zmir i̇l başkanlığı binasına girerek deniz poyraz isimli parti çalışanını öldüren saldırgan onur gencer, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Başka kişiler de olsaydı onlara da ateş edecektim dediği öğrenilmişti. As reported by the state. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve cadde trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. 18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır. Gencer has been arrested by the penal judgeship of peace on duty at the i̇zmir courthouse later in the day. Bir başka paylaşımında ise gencer'in 35 auj 35 plakalı bir araçta verdiği poz kamuoyunda aracın resmi plaka olduğu yönünde tartışmalara yol açmıştır" ifadelerini kullandı. Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi. Adliye sevk onur gencer katli hdp. 18.06.2021 · saldırgan onur gencer'in emniyette verdiği ilk ifadesinde, buraya pkk'lıların geldiğini düşündüğümden herhangi bir ayrım yapmıyorum.

Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi. 18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, "başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim" demişti. 18.06.2021 · onur gencer, who carried out an armed attack against the i̇zmir provincial organization building of the peoples' democratic party (hdp) yesterday (june 17) and shot deniz poyraz to death inside the building, was referred to the courthouse in the morning today. Hdp i̇zmir il binasına silahlı saldırı: Adliye sevk onur gencer katli hdp.

18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır. Işık Ãœniversitesi
Işık Üniversitesi from www.isikun.edu.tr
As reported by the state. 18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, "başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim" demişti. 17.06.2021 · hdp i̇zmir il başkanlığına silahla saldıran ve partili deniz poyraz'ı katleden saldırgan onur gencer'ın emniyetteki ilk ifadesinde amacının orada birkaç kişiyi bulmak olduğunu, içeride başka kişiler de olsaydı onlara da ateş açacağını söylediği öğrenildi. Adliye sevk onur gencer katli hdp. Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve cadde trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. Gencer has been arrested by the penal judgeship of peace on duty at the i̇zmir courthouse later in the day. 18.06.2021 · i̇zmir'de hdp il binasına yönelik silahlı saldırının ardından gözaltına alınan onur gencer, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, "başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim" demişti.

2021 ocak ayında beri saldırı planı yaptığını söyleyen gencer, buraya pkk'lıların geldiğini. 17.06.2021 · hdp i̇zmir il başkanlığına silahla saldıran ve partili deniz poyraz'ı katleden saldırgan onur gencer'ın emniyetteki ilk ifadesinde amacının orada birkaç kişiyi bulmak olduğunu, içeride başka kişiler de olsaydı onlara da ateş açacağını söylediği öğrenildi. 18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır. 18.06.2021 · onur gencer'in içeriye girmesinin ardından binadan silah sesleri geldi. As reported by the state. 18.06.2021 · saldırgan onur gencer'in emniyette verdiği ilk ifadesinde, buraya pkk'lıların geldiğini düşündüğümden herhangi bir ayrım yapmıyorum. 18.06.2021 · i̇zmir'de hdp il binasına yönelik silahlı saldırının ardından gözaltına alınan onur gencer, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye sevk onur gencer katli hdp. Hdp i̇zmir il binasına silahlı saldırı: Bir başka paylaşımında ise gencer'in 35 auj 35 plakalı bir araçta verdiği poz kamuoyunda aracın resmi plaka olduğu yönünde tartışmalara yol açmıştır" ifadelerini kullandı. 18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, "başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim" demişti. Başka kişiler de olsaydı onlara da ateş edecektim dediği öğrenilmişti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve cadde trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı.

Onur Gencer - ATÖ'nün HDP Ä°zmir il binasına yaptığı saldırının faili / 18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, "başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim" demişti.. 18.06.2021 · onur gencer dün emniyete verdiği ifadede, "başka kişiler olsaydı onlara da ateş edecektim" demişti. 17.06.2021 · hdp saldırganı onur gencer'in profili: As reported by the state. 18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır. Deniz poyraz katledildi haberin devamı.

Kısa bir süre sonra saldırgan gencer'in, içeride parti çalışanı deniz poyraz'ı öldürdüğü belirlendi onu. 18.06.2021 · onur gencer'in, uzun namlulu silahlarla suriye'den, halep'ten ve münbiç'ten pozları bulunmaktadır.